Людям з порушеннями зору
    A+ A-

    Сучасні наукові дослідження потребують надійної та достовірної інформації. Початковий етап наукової роботи передбачає пошук та вивчення літературних джерел, що дозволяє обрати та конкретизувати тему дослідження, обґрунтувати актуальність обраної теми, сформулювати об’єкт, предмет, розробити теоретичні передумови майбутньої наукової роботи. Інформаційна база дослідження відіграє важливу роль у створенні гіпотези, що є відправною точкою у наукових працях.

    Інформаційно-бібліографічний відділ постійно проводить заняття з основ академічної доброчесності, де студенти навчаються, як вести пошук потрібних джерел, правильно оформлювати списки використаної літератури та цитування тощо.

    Так, 13 вересня відбулася зустріч із студентами Факультету соціальної та психологічної освіти, а 15 вересня – першокурсниками Інституту економіки та бізнес-освіти на тему: «Академічна доброчесність: пошук літературних джерел та опрацювання матеріалу щодо теми дослідження». Учасники занять мали можливість оцінити всі переваги користування сайтом Бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини, дізналися як користуватися електронним каталогом, а також обговорити новий проєкт Закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання джерел інформації держави-агресора або держави-окупанта в освітніх програмах, в науковій та науково-технічній діяльності” (№ 7633).

    174

    175

    176

     

    УДПУ Бібліотека © 2024

    Контакти
    Вулиця Садова, 2
    Телефон – 8(04744) 4-07-83
    E-mail – library@udpu.edu.ua

    Main Menu